Höstbrev 2023

 

 

 

 

Hej medlemmar

 

Nu har ännu en säsong passerat och Tromtö är nu stängt för vintern. Stängningsdagen gick bra till och vi hade ovanligt många medlemmar på plats. Det var riktigt roligt att se.

 

Meningen med detta brev var att runda av årets verksamhet i klubben men tyvärr så kommer det inte vara möjligt. En del av er har säkert sett de bilder som vi lagt ut på hemsida och facebook. Vår brygga drabbades hårt av stormen bebet som med högvatten och kraftiga ostliga vindar drog in över Sverige.

 

Det kommer nu att behövas minst 2 arbetsdagar under hösten samt lika många under våren. Detta för att Tromtö skall kunna öppna som vanligt nästa år. Vi kommer därför skapa en ”brygglista” med er som kan tänka er att ställa upp att utföra det arbete som nu kommer att krävas för att återställa det som har blivit skadat. Vi behöver nu så många frivilliga som möjligt för att prislappen för återuppbyggnaden ska bli så låg som möjligt.

 

Men för att kunna arbeta säkert och effektivt så behöver det vara regnfritt och lugna vindar. Därför finns behovet av att kunna kalla in er med en veckas varsel.

 

Vid intresse maila styrelsen@naviskarlskrona.se eller ring 0709490608.

 

Med vänliga hälsningar

 

Styrelsen för Karlskrona Navigationssällskap