Stugbokningen om


IMG_0003Som medlem i Karlskrona Navigationssällskap har du möjlighet att boka  vår stuga för ditt personliga bruk, t.ex. en födelsedagsfest, kräftskiva eller annan trevlig anledning.

Stugan har ett stort allrum med plats för 30-40 personer, ett kök med gasspis (notera att ni själva måste medtaga dricksvatten) på nedervåndingen. Övervåningen har två sovrum för 2 personer vardera) samt ett större rum som hyser 4 personer. (ytterligare 2 sängplatser kan eventuellt beredas i styrelserummet). Som ni säkert vet saknar stugan elektricitet, men det finns mysiga lampor samt ett elverk som kan användas vid behov. Dessvärre är det inte tillåtet av säkerhetskäl att använda eldstäderna i huset . När du hyrt stugan gäller formellt tillträde kl. 12:00 den bokade dagen, fram till 12:00 dagen efter då stugan skall vara städad och klar. Normalt är det inga bekymmer att komma tidigare om inte stugan är uthyrd dagen före. Hundar är ej tillåtna i huset då det finns personer med allergier.

Observera att det är medlemmens identitet som måste anges i formuläret, denne blir tillika ansvarig för stugan och ska tillse att den lämnas i ett gott skick.

Notera att detta är en förfrågan om bokning, du måste få bekräftelse via e-port eller telefonledes, där du också får information om hur du betalar (se avgift här).

Kalendern laddas...
-
Ledigt
28
-
Bokat
28
-
Preliminärt
captcha

IMG_0029IMG_0011IMG_0018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkomna!