Sommarbrev 2023

 

 

Sommarbrev 2023

Hej medlemmar

Den 29 April så öppnade vi Tromtö för säsongen 2023. Närmare 30 medlemmar närvarade och kommer därmed att få en lägre medlemsavgift kommande år. Alla uppgifter som fanns på arbetslistan kunde därmed genomföras. Bland annat så bytte vi ett flertal bojar som hade blivit utslitna, huset städades och anläggningen gjordes redo för kommande säsong. Föreningen bjöd som vanligt på grillad korv och fika. Ett stort tack till er som kom.

För er som under året vill göra en arbetsinsats och sänka er medlemsavgift så kommer det att finnas en ”att göra lista” på anslagstavlan inne i huset med uppgifter. Det kommer även finnas en ”liggare” där man kan skriva upp vad man har gjort när man är på plats. Exempelvis att man ställer upp som hamnvärd ett par nätter eller gör det som står på ”att göra listan”.

Kom ihåg att icke medlemmar som gästar anläggningen oavsett om det är över dagen eller stannar över natten ska betala en dag avgift på 150 kr och detta är er medlemmars uppgift att se till att det sker.

Under de närmaste veckorna så kommer en grind att sättas upp mellan stenmurarna uppe vid parkeringen. Denna är till för att markera ”gränsen” till klubbens område.

 

Datum för aktiviteter på Tromtö 2023

 • Öppningsdagen genomfördes 29 April.
 • Midsommarfirande 23/6.

De senaste åren så har midsommarfirandet varit till för er som är medlemmar och så blir det även den här                     sommaren då det har varit uppskattat av er medlemmar.  Det blir ett traditionellt midsommarfirande med                       midsommarstång, långbord, stekt sill, lotteri, grillning på kvällen mm. Midsommarfirandet blir det som ni                         medlemmar gör det till. Är ni intresserade av att hjälpa till så hör av er till styrelsen.

 • Kräftskiva 12/8. Datumet kan förändras beroende på väder och vindar.
 • Stängningsdagen sker den 1 oktober . Samling kl.10:00.

 

Under året så firar Navis 70 år, det betyder att vi skall försöka genomföra en Fest i sommar/höst. När och hur återkommer vi till. Men det kommer att bli något speciellt.

 

Mer information om tider och program kommer sättas upp på anslagstavlan på Navis samt läggas upp på vår Facebook sida: Tromtö Brygga – Karlskrona Navigationssällskap och på vår hemsida.

Den 30 Mars hade Karlskrona Navigationssällskap sitt 70:e årsmöte och en ny styrelse valdes. Den ser nu ut som följande:

 

 • Ordförande Hans Bergvall
 • Vice Ordförande Ulla Holm
 • Sekreterare Rickard Krejstrup
 • Kassör Torbjörn Holm
 • Ledamot Christer Gustavsson
 • Ledamot Fredrik Morin
 • Ledamot Björn Andersson/Ahlstrand
 • Suppleant Marie Stötsberg

Föreningen är alltid i behov av fler medlemmar som vill engagera sig i styrelsearbetet. Är du intresserad så hör av dig till oss. DU BEHÖVS!!!

 

Glöm inte att följa oss på vår Facebook sida eller besöka vår hemsida: www.naviskarlskrona.se

Uppdatering av medlems informationen gör ni enklast på vår hemsida.

http://naviskarlskrona.se/medlemsansokan/  och välj uppdatering av befintliga uppgifter.

Detta brev samt medlemsdekal för 2023 kommer inom kort att skickas ut till er via post. Glöm inte att fästa dekalen synligt på er båt. Det underlättar för de som är Hamnvärdar.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen för Karlskrona Navigationssällskap