Stugbokningen


IMG_0003Som medlem i Karlskrona Navigationssällskap har du möjlighet att boka  vår stuga för ditt personliga bruk, t.ex. en födelsedagsfest, kräftskiva eller annan trevlig anledning.

Stugan har ett stort allrum med plats för 30-40 personer, ett kök med gasspis (notera att ni själva måste medtaga dricksvatten) på nedervåndingen. Övervåningen har två sovrum för 2 personer vardera) samt ett större rum som hyser 4 personer. (ytterligare 2 sängplatser kan eventuellt beredas i styrelserummet). Som ni säkert vet saknar stugan elektricitet, men det finns mysiga lampor samt ett elverk som kan användas vid behov. Dessvärre är det inte tillåtet av säkerhetskäl att använda eldstäderna i huset . När du hyrt stugan gäller formellt tillträde kl. 12:00 den bokade dagen, fram till 12:00 dagen efter då stugan skall vara städad och klar. Normalt är det inga bekymmer att komma tidigare, lämna saker och dyligt, speciellt inte om stugan är outhyrd dagen före.

Observera att det är medlemmens identitet som måste anges i formuläret, denne blir tillika ansvarig för stugan och ska tillse att den lämnas i ett gott skick.

Notera att detta är en förfrågan om bokning, du måste få bekräftelse via e-port eller telefonledes, där du också får information om hur du betalar (se avgift här).

Kalendern laddas...
- Ledigt
22
- Bokat
22
- Preliminärt
captcha

IMG_0029IMG_0011IMG_0018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkomna!