Medlem

Oavsett om du är medlem eller vill bli ny medlem i Karlskrona Navigationssällskap så kan du här mata in uppgifter om dig, din familj och båt. Informationen behöver vi främst för att vår försäkring skall täcka hela din familj när ni vistas på Tromtö Nabb, men även för att vi ska kunna meddela oss på enklast och effektivast sätt till Dig (se vilka förmåner och avgifter som gäller).

Du bör också skicka oss en uppdatering av informationen om du t.ex. får ny adress, telefonnummer eller ändrade familjeförhållanden.

 

Registrering av nytt medlemskapUppdatering av befintliga uppgifter

Huvudmedlem

För och efternamn*
Födelsedata* (ÅÅÅÅMMDD, ej fyra sista)
Adress*
Postadress*
Telefon (hem)*
Telefon (mobil)*
E-post
Vilken medlemsform tillhör/ansöker du om?*
Vill du ha tidningen Båtliv (ange "nej" om du redan har tidningen genom medlemskap i annan båtklubb)* JaNej
Vi utgår från att du accepterar några få utskick per år från föreningen till din e-postadress, men är det så att du absolut inte vill ha e-post och därmed även minska dina möjligheter att få senaste informationen så ber vi dig ange detta här* Jag vill få e-postJag vill inte få e-post

Om du angivit familjemedlemskap skriver du in samtliga personer utöver ovanstående som ingår i familjemedlemskapet (dessa bör naturligtvis bo under samma tak). För och efternamn samt födelsedatum.

För och efternamn Födelsedata (ÅÅÅÅMMDD)

Information om båt

Typ MotorbåtSegelbåtSaknar idag båt
Båtmodell (fabrikat/modell)
Båtens namn
LÖA
Bredd
Djupgående

Eventuellt meddelande

För att undvika "skräpregistreringar" så har vi en liten kontrollfråga som du lätt besvarar. Informationen finns på webbplatsen.

Fält markerade med * är obligatoriska.