Höstträff 2016

IMG_0003Då sommaren tyvärr börjar närma sig sitt slut så ska även anläggningen vederbörligen stängas igen. Vi hoppas på att så många som möjligt kan komma, dels för att vi ska fixa på kortast möjliga tid, men även ta oss an lite större sysslor. 

Det är även en gyllene chans att reducera nästa års medlemsavgift rejält. Om du vet att du och/eller hela familjen kan dyka upp så får du gärna meddela någon i styrelsen, det blir betydligt enklare att planera dagen på så vis.

 

Alla medlemmar samlas på Tromtö Nabb söndagen den 25/9 klockan 10:00. Föreningen bjuder på lunch och kaffe (obs: som sagt; föranmäl gärna ditt/ert deltagande).

Det mesta är väldigt enkla saker som ska göras innan vi stänger för året, checklistor vad som behöver göras finns tillgängliga. En del större åtgärder kan också bli aktuella och dessa planeras och utannonseras av brygg & hus kommittén.Observera att det finns inget som hindrar dig från att komma med egna idéer på vad som behöver göras, ta kontakt med styrelsen eller direkt med ansvarig i kommittén.

IMG_7759Om du tar dig till Tromtö landvägen så är rekommendationen att parkera vid våra platser uppe vid vändplatsen (Tromtö Slott/herrgård). Naturligtvis kan ni köra hela vägen om ni har svårt med framkomligheten eller medtager verktyg etc, men vi försöker hålla nere bilåkandet ut till klubbhuset till ett minimum av respekt för naturen.

karta till TromtöOm du aldrig tagit dig landvägen till Tromtö tidigare; kör mot Hasslö, vik av till vänster vid skylten mot Tromtö Naturreservat (INNAN du kommer ut på Almö). Följ därefter grusvägen någon kilometer tills du når en vändplan (där du även bör se Tromtö Herrgård). Här parkerar du på lämplig plats. I söder finns det en grind som leder ut till Nabben, observera att grindarna kan vara stängda och låsta då det betar kor i området. Se till att dessa är stängda igen efter er om de inte stod öppna när ni kom.

 

 


(Klicka på kartan för detaljer)

Hjärtligt Välkomna