Bästa Medlemmar

200395417-001

Vi är nu i början av ett nytt verksamhetsår vilket betyder att vi måste börja planera inför båtsäsongen 2014

 Vi måste hitta fler medlemmar som vill hjälpa till om klubben öht ska fortsätta att existera. Vi i styrelsen är alldeles för få personer och har inte möjlighet att ensamma driva anläggningen. Vi söker därför er medlemmar som vill vara med att underhålla och utveckla klubben. Vi behöver all hjälp vi kan få då det finns mycket att göra för att anläggningen ska hållas i trim. Utan er hjälp stannar Navis.  Det är ett faktum! 

Vi söker med omedelbar verkan styrelsemedlemmar såsom två suppleanter och en ordinarie ledamot. Dessa kommer sedan att väljas in i styrelsen på årsmötet i april. Vi behöver bryggsnickare, husfixare, gräsklippare, slyröjare och hamnvärdar. Dessa medlemmar kommer att organiseras i olika kommiteer. Även detta görs på årsmötet i april.

Vi behöver även en kreativ festkomitte som kan hjälpa till att arrangera midsommarhelgen och årets kräftskiva.  Detta om festerna överhuvudtaget ska bli av.

Tycker ni att Tromtö förtjänar en ärlig chans att fortsätta vara en liten guldklimp i tillvaron så tveka inte att anmäla ert intresse. Vi behöver er hjälp för att kunna fortsätta driva anläggningen. Ju fler vi blir som hjälps åt desto mindre arbete åt var och en. Det är inte meningen att någon eller några ska behöva jobba heltid. Vi är cirka 200 betalande medlemmar med familjer vilket betyder över 400 personer totalt. Nog borde vi väl då få ihop några tiotal medlemmar som vill hjälpas åt med anläggningen.

United we stand, divided we fall!

Häng med och gör så att Navis slipper bli ett minne blott!

För mer info och anmälan om intresse v.g. kontakta ordförande Conny Hedlund via e-post/telefon; 0709 99 92 22 eller Joakim Sandell via e-post/telefon; 0708-33 51 20.

Mycket vänliga hälsningar
Styrelsen!