Nye ordföranden har ordet

Jag blev ombedd av styrelsen att skriva några rader om mig själv, Karlskrona Navigationssällskaps nya ordförande. En kort presentation om vad som driver mig.

Jag börjar med vilken båt vi har, det är oftast båten jag själv förknippar personer med på sjön. Vår familj har en Maxim 26 och där huserar make, två grabbar 8 respektive 11 år gamla och jag. Kanske i en omvänd ordning, beroende på vem du frågar.

Det är just våra grabbar som gjort att vi hittat till Tromtö och Navis, då det är en riktig pärla för barnfamiljen. Den värme och känsla som möter oss varje år är fantastisk. Kvällarna runt brasan och glädjen när nya båtar lägger till, kanske är det barnens kompisar från förra året? Eller det trevliga paret vi träffade den veckan när det regnade så. Det är den känslan och gemenskapen som gör att vi varje år vill tillbaka och nu gjort att både jag och maken valt att engagera oss och sitta med i styrelsen. För mig och familjen är Navis sommar, glädje och fantastiska möten i en underbar miljö.

Hoppas vi ses i sommar!

 

/ Ordförande Jill Tiderman